keskiviikko 24. kesäkuuta 2015

Sairastupa

Tässä perheessä on sairastettu tänä keväänä liikaa. Nyt on vuorossa vesirokko vol 2. Nuorempi sairasti sen 2vk sitten ja nyt on esikoisen vuoro. Lienenkö ollut kokonaista viikkoa töissä pariin- kolmeen kuukauteen. Tosin eihän se töiden tekemistä estä - tänäänkin olen tehnyt tunteja täyteen kun Netflix on viihdyttänyt potilasta. 

Ensi viikolla alkaa kesäloma. Hyvin ristiriitaisissa tunnelmissa. Ensimmäinen loma ehkä koko aikuisiälläni kun olen yksin. Siis en seurustele enkä edes virittele mitään. Tosin onhan minulla lapset, mutta silti. Loma on silti liki täynnä ohjelmaa koska nyt ei myöskään tarvitse ottaa toisen aikuisen aikatauluja tai haluja huomioon. Voin päättää yksin siitä mitä tehdään vai tehdäänkö mitään. Useimmiten valitsen tuon jälkimmäisen :)

Huomasin myös mainoksen Vapaa Nainen-kurssista, joka olisi syksyllä. Ehkäpä ilmoittaudun sinne. Sisältö ainakin vaikutti mielenkiintoiselta. Eikä se toisaalta ota jos ei annakaan.

Exä myös ilmoitti että hänellä on uusi kumppani. Tai vanha, miten sen nyt haluaakaan tulkita. Jonkinlainen suhde lienee alkanut jo aikoja sitten mutta ainakaan keväällä ei tuo nainen ollut edes eronnut entisestä puolisostaan. Nopeaa toimintaa, täytyy myöntää mutta töistä se samanhenkinen ihminen on aika helppo löytää. Tottakai tästä on herännyt monenlaisia tunteita - sitä en kiellä. Mutta ehkä tämä myös sysää minua eteenpäin omassa elämässäni?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti